Recomandari

  • Precedentul
  • Urmatorul

Concurs Turnul instabil

Posted on : 08-03-2011 | By : admin | In : Concurs

7

Turnul instabilUpdate:

In urma tragerii la sorti, norocosul cistigator al concursului este Irene Gabriela Marinache. Felicitari!

ForeverKid.ro va invita la un concurs prin care puteti cistiga un joc Turnul instabil. Tot ce trebuie sa faceti este sa va creati un cont pe site-ul www.foreverkid.ro (atentie, pe site nu pe blog!) si sa trimiteti raspunsul corect la intrebarea “Din ce material este fabricat jocul Turnul instabil?” la adresa de e-mail concurs@foreverkid.ro.

Nu uitati sa va faceti cont pe site-ul ForeverKid.ro inainte de a raspunde la intrebare. De asemenea, adresa de e-mail de pe care ne trimiteti raspunsul trebuie sa coincida cu cea folosita la crearea contului. O persoana poate participa la concurs cu o singura adresa de e-mail.

Termenul limita pina la care va puteti inscrie este 30 martie. Cistigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti si va fi anuntat pe aceasta pagina pe 31 martie 2011. Pentru orice nelamuriri, folositi sectiunea de comentarii aflata mai jos.

Succes!

Regulamentul concursului:

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORI

1.1. Organizatorul concursului “Turnul instabil” este S.C. Dalcon Grup S.R.L., cu sediul in Str. Arh. Petre Antonescu nr.1, bloc T3A, ap. 35, Bucuresti.

1.2. Decizia de derulare a concursului “Turnul instabil”, conform regulilor din prezentul  regulament este finala si obligatorie pentru participanti. Organizatorul isi rezerva dreptul  de a modifica sau schimba Regulamentul, orice modificare fiind adusa la cunostinta publicului.

SECTIUNEA 2. DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALE

2.1. Concursul se va desfasura  in perioada 8-30 martie 2011 (inclusiv).

SECTIUNEA 3. DREPTUL SI MODUL DE PARTICIPARE

3.1. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care indeplinesc conditiile prevazute de prezentul regulament si anume:

Sa aiba cont pe site-ul  www.foreverkid.ro inainte de participarea la concurs;

Sa trimita un e-mail la adresa  concurs@foreverkid.ro care sa contina:

– numele participantului;

– raspunsul corect la intrebarea “Din ce material este fabricat jocul Turnul instabil?”;

Adresa de e-mail de pe care este trimis raspunsul trebuie sa coincida cu cea folosita la crearea contului. O persoana poate participa la concurs cu o singura adresa de e-mail.

3.2. Nu pot participa la aceasta campanie angajatii organizatorului.

SECTIUNEA 4. CONDITII DE PARTICIPARE

4.1. La aceasta promotie poate participa orice utilizator inregistrat al site-ului www.foreverkid.ro.

SECTIUNEA 5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

5.1. Castigatorul este desemnat prin tragere la sorti in data de 31 martie 2011 in prezenta unei  comisii la sediul companiei S.C. Dalcon Grup SRL, la care vor participa toate inscrierile valide in concurs. Din momentul in care a fost anuntat, castigatorul are la dispozitie maxim 7 zile pentru a comunica Organizatorului adresa la care poate fi livrat premiul, in urma unui apel telefonic.

Castigatorul  trebuie sa indeplineasca  regulile impuse de prezentul regulament .

SECTIUNEA 6. ERORI, LIMITAREA RASPUNDERII

6.1. Pierderea statutului de castigator ca urmare a imposibilitatii contactarii persoanei respective (prin apel telefonic) din motive independente de Organizator.

6.2. Pierderile sau intarzierile inscrierilor pe website, generate de defectiuni tehnice independente de vointa Organizatorului.

6.3. Imposibilitatea de a accesa site-ul concursului din motive independente de Organizator.

SECTIUNEA 6. ANGAJAMENTE

6.1. Prin inscrierea in cadrul concursului “Turnul instabil”, participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului oficial si isi exprima acordul in privinta acestora.

6.2. Organizatorul se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor (link termeni si conditii).

SECTIUNEA 7. REGULAMENTUL OFICIAL

7.1. Regulamentul oficial va fi disponibil incepand cu data de 8 martie 2011. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntarea prealabila a acestor modificari pe site-ul blog.foreverkid.ro.

7.2. Prin inscrierea la acest concurs, Participantii sunt de accord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

7.3. Acordarea premiului si plata impozitului pe venit aferent acestuia reprezinta  principalele obligatii ale organizatorului

7.4. Validarea castigatorilor si modul in care aceasta promotie se organizeaza reprezinta dreptul exclusiv al organizatorului.

7.5. Regulamentul de participare este disponibil, in mod gratuit, oricarui solicitant, pe site-ul blog.foreverkid.ro, pe toata perioada campaniei.

Comments (7)

[…] va fi desemnat prin tragere la sorti si va fi anuntat pe aceasta pagina pe 31 martie 2011.Participa acum la acest concurs !Castiga 3 laptopuri Acer Aspire One sau Castiga un iPad 16 GB Wi-Fi […]

Turnul Instabil este un facut din materiale ecologice si sigure.

Desigur 🙂 Trebuie sa identificati materialul si sa trimiteti raspunsul la adresa concurs@foreverkid.ro. Nu uitati sa va creati cont pe site, nu pe blog: http://foreverkid.ro/index.php?route=account/create

Multumim pentru interesul acordat!

[…] Participa acum la concurs ! Vizualizari: 1Bookmark to: […]

Nu merge adresa de mail a d.voastra. :
Sorry, I couldn’t find any host named forevekid.ro.
Multumesc.

am descoperit greseala strecurata. Este scrisa gresit la sectiune 3, punctul 3.1. din regulament. Eu am copiat-o de acolo. Ar trebui sa corectati.
Multumesc.

Ma bucur nespus cand mai citesc si astfel de lucruri, fata de cele cu care suntem obisnuiti zi de zi

Write a comment