Recomandari

  • Precedentul
  • Urmatorul

Concurs 1 iunie: Copiii si jucariile lor preferate

Posted on : 07-05-2011 | By : ioana | In : Concurs

Tags: , , ,

1

Update:

In urma evaluarii voturilor, norocosul cistigator al concursului este Dirjoanca Ioan. Felicitari!

Se apropie Ziua copilului si, cu aceasta ocazie, suntem curiosi sa aflam ce jucarii isi doresc copiii. Pentru inceput, ii putem incuraja pe parinti sa contribuie la dezvoltarea educatiei muzicale a copiilor lor intr-un mod distractiv.

Pornind de la aceasta idee, ForeverKid.ro va invita la un concurs prin care puteti cistiga o chitara acustica spaniola din lemn pentru copii.

Pentru a participa la concurs, trebuie sa publicati pe pagina de Facebook a magazinului nostru (www.facebook.com/ForeverKidRo) o poza cu copilul dvs. alaturi de jucaria lui preferata si sa confirmati participarea la concurs printr-un e-mail la adresa concurs@foreverkid.ro care sa contina datele dvs. de contact (nume, prenume, adresa, numar de telefon). Dupa confirmarea participarii, poza va fi transferata in albumul “Copiii si jucariile lor preferate”.

Atentie! Poza cu cele mai multe Like-uri va desemna cistigatorul premiului.

Termenul limita pina la care puteti publica poze pentru concurs este 30 mai 2011. Cistigatorul va fi desemnat in functie de poza cu cele mai multe Like-uri si va fi anuntat pe aceasta pagina pe 31 mai 2011. Pentru orice nelamuriri, folositi sectiunea de comentarii aflata mai jos.

Succes!

Regulamentul concursului:

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORI

1.1. Organizatorul concursului “Copiii si jucariile lor preferate” este S.C. Dalcon Grup S.R.L., cu sediul in Str. Arh. Petre Antonescu nr.1, bloc T3A, ap. 35, Bucuresti.

1.2. Decizia de derulare a concursului Copiii si jucariile lor preferate, conform regulilor din prezentul  regulament este finala si obligatorie pentru participanti. Organizatorul isi rezerva dreptul  de a modifica sau schimba Regulamentul, orice modificare fiind adusa la cunostinta publicului.

SECTIUNEA 2. DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALE

2.1. Concursul se va desfasura  in perioada 1-30 mai 2011 (inclusiv).

SECTIUNEA 3. DREPTUL SI MODUL DE PARTICIPARE

3.1. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care indeplinesc conditiile prevazute de prezentul regulament si anume:

Sa publice o poza cu copilul alaturi de o jucarie pe pagina mentionata mai sus inainte de participarea la concurs;

Sa trimita un e-mail de confirmare la adresa  concurs@foreverkid.ro care sa contina:

– numele si prenumele participantului;

– adresa;

– numarul de telefon.

Daca numele cu care figurati pe contul de Facebook difera de numele dvs. real, va rugam sa il mentionati in mail-ul de confirmare.  O persoana poate participa la concurs cu o singura poza.

3.2. Nu pot participa la aceasta campanie angajatii organizatorului.

SECTIUNEA 4. CONDITII DE PARTICIPARE

4.1. La aceasta promotie poate participa orice utilizator inregistrat pe pagina www.facebook.com/ForeverKidRo.

SECTIUNEA 5. DESEMNAREA CISTIGATORILOR

5.1. Cistigatorul va fi desemnat in data de 31 mai 2011 in prezenta unei  comisii la sediul companiei S.C. Dalcon Grup SRL, la care vor participa toate inscrierile valide in concurs. Din momentul in care a fost anuntat, castigatorul are la dispozitie maxim 7 zile pentru a comunica Organizatorului adresa la care poate fi livrat premiul, in urma unui apel telefonic.

5.2. Cistigatorul  trebuie sa indeplineasca  regulile impuse de prezentul regulament.

SECTIUNEA 6. ERORI, LIMITAREA RASPUNDERII

6.1. Pierderea statutului de castigator ca urmare a imposibilitatii contactarii persoanei respective (prin apel telefonic) din motive independente de Organizator.

6.2. Pierderile sau intarzierile inscrierilor pe pagina www.facebook.com/ForeverKidRo, generate de defectiuni tehnice independente de vointa Organizatorului.

6.3. Imposibilitatea de a accesa pagina concursului din motive independente de Organizator.

SECTIUNEA 6. ANGAJAMENTE

6.1. Prin inscrierea in cadrul concursului “Copiii si jucariile lor preferate”, participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului oficial si isi exprima acordul in privinta acestora.

6.2. Organizatorul se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor (link termeni si conditii).

SECTIUNEA 7. REGULAMENTUL OFICIAL

7.1. Regulamentul oficial va fi disponibil incepand cu data de 30 martie 2011. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntarea prealabila a acestor modificari pe site-ul blog.foreverkid.ro.

7.2. Prin inscrierea la acest concurs, Participantii sunt de accord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

7.3. Acordarea premiului si plata impozitului pe venit aferent acestuia reprezinta  principalele obligatii ale organizatorului.

7.4. Validarea castigatorilor si modul in care aceasta promotie se organizeaza reprezinta dreptul exclusiv al organizatorului.

7.5. Regulamentul de participare este disponibil, in mod gratuit, oricarui solicitant, pe site-ul blog.foreverkid.ro, pe toata perioada campaniei.

Comments (1)

[…] Participa acum la concurs ! Vizualizari: 1Bookmark to: […]

Write a comment