Recomandari

  • Precedentul
  • Urmatorul

Jucarii Thomas & Friends

Posted on : 19-05-2011 | By : ioana | In : Jucarii, Trenulete

Tags: , ,

0

Thomas & Friends este un serial TV britanic pentru copii, difuzat pentru prima data in septembrie 1984. Personajul principal este Thomas, un trenulet cu trasaturi umane, care traieste o multime de aventuri alaturi de prietenii sai, Percy, Rosie si multi altii din insula Sodor. Animatia a avut şi are un succes mondial, castigand admiratia multor generatii, in special in SUA si Europa. Până în prezent au fost produse 13 sezoane de televiziune, trei episoade-film şi un film de cinema.

Dat fiind succesul inregistrat, producatori celebri au scos pe piata numeroase colectii de carti, DVD-uri, CD-uri, discuri muzicale, jucarii si reviste cu personajele preferate ale copiilor. Printre acestia se afla si compania britanica Learning Curve, care a lansat o colectie de jucarii din lemn marca Thomas & Friends Wooden Railway.

Thomas & Friends Wooden Railway asigura o experienta unica si incantatoare pentru copiii prescolari, care se pot juca in siguranta cu trenuletele lor preferate din lemn!

Cu Thomas Wooden Railway, micii ingineri pot crea propria lor insula Sodor si o pot personaliza in timp ce cresc, invata si se dezvolta. Mai mult decat o simpla repunere in scena a povestilor din Thomas & Friends, trenuletele din lemn ajuta la stimularea si dezvoltarea imaginatiei copiilor de toate varstele, precum si a altor aptitudini.

Abilitati cognitive
Manevrarea trenuletelor este o strategie de afaceri! Construirea de drumuri, crearea unor machete noi si inventarea unor aventuri inedite in Sodor stimuleaza creativitatea, gandirea logica si abilitatile de planificare ale copilului.

Abilitati fizice
Manevrarea trenuletelor ii ajuta pe cei mici sa se ridice si sa se miste! Livrarile la Knapford, conducerea trenuletelor pe caile ferate si construirea rutei adecvate spre Tidmouth Sheds ajuta la dezvoltarea coordonarii ochi-mana si a abilitatilor motorii.

Abilitati sociale
Manevrarea trenuletelor presupune si o implicare emotionala! Inventand povesti cu personajele Thomas, Percy, Rosie si toti prietenii lor din Thomas & Friends, copiii vor invata lectii importante despre munca in echipa, generozitate si bunatate.

Forever Kid recomanda copiilor sau colectionarilor de jucarii Thomas & Friends personajele din lemn marca Wooden Railway si nu numai. Click aici pentru a vedea lista de produse Thomas & Friends.

Write a comment