Recomandari

  • Precedentul
  • Urmatorul

Concurs: Coloreaza personajul

Posted on : 07-11-2011 | By : ioana | In : Concurs, Jucarii

0

Update:

Va multumim tuturor celor care au participat la concursul Coloreaza personajul! In urma tragerii la sorti, castigatorii concursului sunt Moldoveanu Maria si Mihai Bogdan. Felicitari!

In luna noiembrie, magazinul online Forever Kid va propune un nou concurs. De data aceasta, ne-am gandit la o actiune interactiva si creativa pentru copii. Este vorba de un concurs de desene in urma caruia se vor desemna doi castigatori (un baiat si o fata) care vor primi ca premiu:

– un trenulet + un tricou personalizat pentru baieti;

– un joc Lego + un tricou personalizat pentru fete.

Fiecare tricou va fi imprimat cu desenul castigator pe fata si cu logo-ul magazinului pe spate (Forever Kid).

Conditiile de participare sunt urmatoarele:

– parintii salveaza si printeaza una din cele doua imagini de mai sus (click aici pentru a accesa cele doua variante);

– copiii coloreaza imaginea;

– parintii ne trimit imaginea, colorata si scanata, pe adresa foreverkidro@yahoo.com, alaturi de numele micului artist;

– echipa Forever Kid posteaza pozele cu desenele participantilor pe pagina de Facebook si expune desenele primite la sediul magazinului.

Cei doi castigatori vor fi desemnati prin tragere la sorti si vor fi anuntati pe aceasta pagina si pe pagina de Facebook la data de 07.12.2011.

Succes!

Regulamentul concursului:

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORI

1.1. Organizatorul concursului “Coloreaza personajul este S.C. Dalcon Grup S.R.L., cu sediul in Str. Arh. Petre Antonescu nr.1, bloc T3A, ap. 35, Bucuresti.

1.2. Decizia de derulare a concursului “Coloreaza personajul, conform regulilor din prezentul  regulament este finala si obligatorie pentru participanti. Organizatorul isi rezerva dreptul  de a modifica sau schimba Regulamentul, orice modificare fiind adusa la cunostinta publicului.

SECTIUNEA 2. DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALE

2.1. Concursul se va desfasura  in perioada 07.11.2011 – 06.12.2011 (inclusiv).

SECTIUNEA 3. DREPTUL SI MODUL DE PARTICIPARE

3.1. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care indeplinesc conditiile prevazute de prezentul regulament si anume:

Sa trimita un e-mail la adresa foreverkidro@yahoo.com care sa contina:

– numele parintelui si al copilului care a colorat schita;

– un atasament cu schita colorata si scanata.

O persoana poate participa la concurs cu o singura adresa de e-mail.

3.2. Nu pot participa la aceasta campanie angajatii organizatorului.

SECTIUNEA 4. CONDITII DE PARTICIPARE

4.1. La aceasta promotie poate participa orice utilizator inregistrat al site-ului www.foreverkid.ro.

SECTIUNEA 5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

5.1. Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti la data de 7 decembrie 2011 in prezenta unei  comisii la sediul companiei S.C. Dalcon Grup SRL, la care vor participa toate inscrierile valide in concurs. Din momentul in care a fost anuntat, castigatorul are la dispozitie maxim 7 zile pentru a comunica Organizatorului adresa la care poate fi livrat premiul, in urma unui apel telefonic.

Castigatorul  trebuie sa indeplineasca  regulile impuse de prezentul regulament .

SECTIUNEA 6. ERORI, LIMITAREA RASPUNDERII

6.1. Pierderea statutului de castigator ca urmare a imposibilitatii contactarii persoanei respective (prin apel telefonic) din motive independente de Organizator.

6.2. Pierderile sau intarzierile inscrierilor pe website, generate de defectiuni tehnice independente de vointa Organizatorului.

6.3. Imposibilitatea de a accesa site-ul concursului din motive independente de Organizator.

SECTIUNEA 6. ANGAJAMENTE

6.1. Prin inscrierea in cadrul concursului “Coloreaza personajul”, participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului oficial si isi exprima acordul in privinta acestora.

6.2. Organizatorul se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor (link termeni si conditii).

SECTIUNEA 7. REGULAMENTUL OFICIAL

7.1. Regulamentul oficial va fi disponibil incepand cu data de 7 noiembrie 2011. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntarea prealabila a acestor modificari pe site-ul blog.foreverkid.ro.

7.2. Prin inscrierea la acest concurs, Participantii sunt de accord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

7.3. Acordarea premiului si plata impozitului pe venit aferent acestuia reprezinta  principalele obligatii ale organizatorului.

7.4. Validarea castigatorilor si modul in care aceasta promotie se organizeaza reprezinta dreptul exclusiv al organizatorului.

7.5. Regulamentul de participare este disponibil, in mod gratuit, oricarui solicitant, pe site-ul blog.foreverkid.ro, pe toata perioada campaniei.

Write a comment