Recomandari

  • Precedentul
  • Urmatorul

Concurs: Castiga un joc Grand Theft Auto Vice City

Posted on : 23-03-2012 | By : ioana | In : Concurs, Jocuri

Tags: , , ,

1

In perioada 23 martie – 15 septembrie 2012 ForeverKid.ro te invita la un nou concurs. Citeste cu atentie informatiile de mai jos si poti castiga jocul pentru calculator Grand Theft Auto: Vice City.

Esti pasionat de jocuri si printre ele se afla si jocul de mai sus? Atunci iti lansam o provocare: scrie un review pe site-ul nostru, la sectiunea PARERI CLIENTI de pe pagina jocului preferat si poti castiga jocul Grand Theft Auto: Vice City.

Conditiile de participare sunt urmatoarele:

– publica un review pe site-ul www.ForeverKid.ro la sectiunea PARERI CLIENTI de pe pagina jocului preferat;

– trimite un e-mail cu jocul ales, numele inscris + review-ul publicat la adresa concurs@foreverkid.ro, alaturi de numele, adresa si numarul de telefon.

Castigatorul va fi desemnat prin jurizare de catre echipa Forever Kid si va fi anuntat pe aceasta pagina si pe pagina de Facebook la data de 16.04.2012.

Succes!

Regulamentul concursului:

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORI

1.1. Organizatorul concursului Castiga un joc Grand Theft Auto Vice City este S.C. Dalcon Grup S.R.L., cu sediul in Str. Arh. Petre Antonescu nr.1, bloc T3A, ap. 35, Bucuresti.

1.2. Decizia de derulare a concursului “Castiga un joc Grand Theft Auto Vice City, conform regulilor din prezentul  regulament este finala si obligatorie pentru participanti. Organizatorul isi rezerva dreptul  de a modifica sau schimba Regulamentul, orice modificare fiind adusa la cunostinta publicului.

SECTIUNEA 2. DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALE

2.1. Concursul se va desfasura  in perioada 23.03.2012 – 15.09.2012 (inclusiv).

SECTIUNEA 3. DREPTUL SI MODUL DE PARTICIPARE

3.1. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care indeplinesc conditiile prevazute de prezentul regulament si anume:

Sa trimita un e-mail la adresa concurs@foreverkid.ro care sa contina:

– jocul ales, numele participantului, adresa, numarul de telefon si comentariul publicat pe site.

O persoana poate participa la concurs cu o singura adresa de e-mail.

3.2. Nu pot participa la aceasta campanie angajatii organizatorului.

SECTIUNEA 4. CONDITII DE PARTICIPARE

4.1. La aceasta promotie poate participa orice utilizator inregistrat al site-ului www.foreverkid.ro.

SECTIUNEA 5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

5.1. Castigatorul va fi desemnat prin jurizare la data de 16 septembrie 2012 in prezenta unei  comisii la sediul companiei S.C. Dalcon Grup SRL, la care vor participa toate inscrierile valide in concurs. Din momentul in care a fost anuntat, castigatorul are la dispozitie maxim 7 zile pentru a comunica Organizatorului adresa la care poate fi livrat premiul, in urma unui apel telefonic.

Castigatorul  trebuie sa indeplineasca  regulile impuse de prezentul regulament .

SECTIUNEA 6. ERORI, LIMITAREA RASPUNDERII

6.1. Pierderea statutului de castigator ca urmare a imposibilitatii contactarii persoanei respective (prin apel telefonic) din motive independente de Organizator.

6.2. Pierderile sau intarzierile inscrierilor pe website, generate de defectiuni tehnice independente de vointa Organizatorului.

6.3. Imposibilitatea de a accesa site-ul concursului din motive independente de Organizator.

SECTIUNEA 6. ANGAJAMENTE

6.1. Prin inscrierea in cadrul concursului Castiga un joc Grand Theft Auto Vice City, participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului oficial si isi exprima acordul in privinta acestora.

6.2. Organizatorul se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor (link termeni si conditii).

SECTIUNEA 7. REGULAMENTUL OFICIAL

7.1. Regulamentul oficial va fi disponibil incepand cu data de 23 martie 2012. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntarea prealabila a acestor modificari pe site-ul blog.foreverkid.ro.

7.2. Prin inscrierea la acest concurs, Participantii sunt de accord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

7.3. Acordarea premiului si plata impozitului pe venit aferent acestuia reprezinta  principalele obligatii ale organizatorului.

7.4. Validarea castigatorilor si modul in care aceasta promotie se organizeaza reprezinta dreptul exclusiv al organizatorului.

7.5. Regulamentul de participare este disponibil, in mod gratuit, oricarui solicitant, pe site-ul blog.foreverkid.ro, pe toata perioada campaniei.

Comments (1)

buna

Write a comment